Zaterdag 17 september, 11 u

AGBIERMONT,
NODEBAIS

Workshop “Mindful Music Making”

rond het thema « Redefining Success »

Alina Pogostkina – violiste, oprichtster van Mindful Music Making
Côme Giraudon – muzikant, Purpose GuideTM

10u30 – 11u00: onthaal en kennismaking
11u00 – 12u30: sessie 1
12u30 – 13u30: lunch
13u30 – 14u30: sessie 2

Mindful Music Making, opgericht door de wereldberoemde violiste Alina Pogostkina, organiseert retraites en workshops om klassieke muzikanten mentaal, fysiek en emotioneel te ondersteunen.
De klassieke muziekwereld is erg veeleisend en in het muziekonderwijs komen muzikanten vaak terecht in een systeem gebaseerd op competitie dat veel druk en angst kan veroorzaken. Dit kan leiden tot interne conflicten en tot fysieke en emotionele trauma’s. We hopen dat deze workshop muzikanten zal helpen te ontdekken wat hen tegenhoudt (trauma, angst, oordeel, verdriet, enz.), en helpt om succes te herdefiniëren en als muzikant te groeien in een postpandemische tijd.

De workshop wordt gegeven in het Engels en het Frans en duurt van 11 uur tot 14:30 uur. ’s Prijs in voorverkoop: 25€, middags wordt een lichte lunch voorzien. Er is carpooling/transfer mogelijk tussen Leuven station en Nodebais (heen en terug).

Gelieve in te schrijven via per e-mail om het adres en de praktische details te ontvangen : info@maxfestival.be 

© Nikolaj Lund

Alina Pogostkina

Violiste Alina Pogostkina is de oprichtster en visiemaker achter Mindful Music Making. Ze reist de wereld rond als soliste, kamermusicus en docent. Als ze niet aan het touren of lesgeven is, besteedt ze elk vrij moment aan het opbouwen van een boeiende en bloeiende gemeenschap van klassieke muzikanten, The Community Experience : https://www.mindfulmusicmaking.com/ 

 

Côme Giraudon

Door muziek of door woorden, de bedoeling van Côme is dezelfde: mensen inspireren om in hun dromen te geloven. Met de cello begint hij zijn leven in Chambéry en ontdekt hij de muzikale wereld dankzij Marie-Françoise Nageotte.
Na intense jaren van muzikale studies bij François Salque, was zijn ontmoeting met een holistische benadering van muziek door middel van « Mindful Music Making » een levensveranderende ervaring, die hem in staat stelde zichzelf als mens te herdefiniëren. Vanuit zijn rol als coach en Purpose GuideTM ondersteunt hij nu mensen in hun proces om hun ware potentieel te ontdekken en in hun dromen te geloven. Vandaag schenkt hij Mindful Music making, zij aan zij met Alina Pogostkina, zijn energie en zijn missie: evolutie inspireren in de muziekwereld.